Despre mine

Când eram mică, n-am ştiut că asta se numeşte leadership; eram pur şi simplu o micuţă care îi bucura pe copii; pentru că leadership-ul meu se vedea în toate formele lui: la strânsul jucăriilor, la cules de porumbi, la fotbal cu băieţii în poiană, peste tot. Făceam strategii, planificam delegam, conduceam; nu era nimic forţat în asta, era totul foarte natural.

Primul meu job a fost într-o multinațională în domeniul auto și pot spune că acolo mi-am conturat adolescența și identitatea profesională. Am lucrat acolo 13 ani, și tot acolo am cunoscut acea societate rigidă, cu reguli, fără zile libere, cu normă, s.a.m.d. Atunci am învățat să gestionez tot felul de situații neașteptate, am exersat multe, dar tot atunci am realizat cât de mult contează pasiunea pentru lucrurile pe care le faci și respectul pentru client, lucruri care aveau să-mi folosească mai târziu.

În 2001, mi-am luat zborul într-un mediu nou, total necunoscut, care, m-a scos total din zona de confort. Am început un domeniu nou, în consultanţă; de la consultant am trecut încet dar sigur la consultant senior, apoi şef departament consultanţă, director executiv şi apoi acţionar în firmă. Am învăţat cum să fac lucrurile făcându-le, testându-le şi exersându-le şi din acest motiv cred în puterea experienţei şi nu numai a teoriei.

_D800169
Recunosc, am avut mulţi mentori, iar mentorii mei au devenit prietenii mei. Din 2001, viaţa mea profesională a însemnat performanţă în consultanţă în toate industriile: spitale, universităţi, companii de producţie, companii prestatoare de servicii, etc. Sunt 32 de ani de experienţă în care am contribuit la modelarea şi creşterea sistemului de management pentru multe companii. Am făcut performanţă într-o piaţă emergentă, dificilă, în care cultura de business aproape că lipsea cu desăvârşire. Sunt un „developer”. Am acordat consultanţă și training în sute de organizaţii, branduri şi oameni; am format sute de lideri şi manageri. Nu m-am temut niciodată de nou, provocările sunt favoritele mele. Sub consultanţa mea, NEGRO 2000 a fost prima firmă certificată în Romania pe 4 sisteme de management (calitate, mediu, securitate şi sănătate ocupaţională, siguranţa alimentului). Iar exemplele sunt multe. Nu spun asta ca sa mă laud, ci doar să te inspir şi pe tine ca să poţi să fii, să faci şi să ai mai mult.
 
Leadershipul face întotdeauna diferenţa. Ne poate construi sau ne poate distruge. În felul acesta construim organizaţii. În felul acesta schimbăm vieţi. Dar, după cum stii, leadershipul nu este ceva despre care doar vorbim, leadershipul este un stil de viaţă.
 
În calitate de Speaker, Coach şi Teacher, îţi ofer workshopuri, seminarii, discursuri şi coaching care să te ajute în creşterea ta personală şi profesională prin intermediul studierii şi aplicării practice a metodelor de leadership dovedite de John Maxwell în ultimii 40 de ani. Lucrând împreună, te voi ajuta pe tine şi/sau pe echipa ta să mergeţi în direcţia atingerii tuturor scopurilor propuse.
 
Sunt absolventă a Facultăţii de Management, Marketing în Afaceri Economice, absolventă a unui Masterat în Managementul Calităţii şi absolventă a cursului postuniversitar de Evaluator de Risc în domeniul Securităţii şi Sănătăţii Ocupaţionale. Sunt de 19 ani consultant, auditor şi trainer, acordând consultanţă şi efectuând training-uri la peste 200 de companii din toate domeniile de activitate şi salariaţilor acestora. De 15 ani am propriile business-uri, şi am fost preocupată în permanenţă de dezvoltare personală, specializându-mă în multe domenii care, aparent, nu au nicio legătură cu pregătirea de bază.
 
Am simţit că îmi doresc mai mult, că orice schimbare începe cu mine însămi, motiv pentru care în iulie 2013 am început Programul International de Certificare in Coaching, Training şi Public Speaking, mentorat de însuşi John C. Maxwell, iar în februarie 2014 în SUA m-am certificat ca trainer, speaker & coach.
 
Sunt Diana, prietena ta plină de speranțe și vise, iar acum, te ajut pe tine!
 
Aştept cu nerăbdare să te asist în drumul tău spre succes.